Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Més informació | Ok

Qui som


Collage Accions Culturals i de Lleure és un empresa d’Educació en el Lleure i de Gestió de Serveis Socioculturals.

Collage, amb més de 10 anys d’experiència en el sector, és un projecte que aposta per l’educació integral de l’infant des de diferents variants. Volem treballar amb totes les edats i tots els col·lectius, educant des dels més menuts fins als adolescents, tenint present sempre l’infant, la família, l’escola i l’entorn, tenint en compte tots els àmbits i mitjans educatius que formen part del procés de creixement dels infants.

L’educació no és una casualitat, sinó un procés que es fa amb intenció i que com a tal, ha d’estar planificat, estructurat i revisat. Darrere de qualsevol acció educativa hi ha una opció conscient: un model de persona i de societat que es fa palès enmig del desenvolupament de l’activitat.

L’aprenentatge és un procés necessari per arribar a adquirir la plena condició humana. Per ser home no només cal néixer sinó també cal aprendre. La genètica ens predisposa a ser humans però només per mitjà de l’educació i de la convivència social aconseguim ser-ho de veritat. La veritable educació no només consisteix en ensenyar a pensar sinó també en aprendre a pensar sobre allò que es pensa.

Actualment hi ha una alta demanda d’educació, de cultura, de benestar social i de possibilitats d’una més plena realització personal, que fan que l’escola i tot el sistema educatiu, esdevinguin estructuralment insuficients per donar resposta a aquesta demanda.

Hem de tenir present que l’educació en el lleure constitueix un dels complements fonamentals de la família i de l’escola, i pot ser l’àmbit on realitzar moltes aspiracions i projectes, ja que contempla tots els aspectes de la persona: les actituds, els valors, les relacions socials... És per això que val la pena potenciar i aprofitar aquest espai temps per poder-ne gaudir.

I per tots aquests motius Collage vol créixer. Un projecte que neix amb la voluntat de fer camí, i de seguir treballant i en i per l’Educació en el Lleure una educació per fer créixer a persones autèntiques, amb esperit crític i amb ganes de viure.

Un autèntic repte!

Jugar i riure per créixer

 

Collage col·labora amb: