Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Més informació | Ok

Les colònies

Les colònies són un espai de convivència diferent al de l’escola i volem que siguin un Collage de recursos diversos per fer de l'estada dels vostres infants i joves una vivència única i singular per a cada grup, així com un espai privilegiat de convivència i d’aprenentatge on els protagonistes són els vostres fills i filles.

A més de programar colònies d'estiu adaptades a cada grup, Collage us ofereix dos estades especials per a nens i nenes de 6 a 14 anys que vulguin gaudir d'uns dies especials en les millors instal·lacions i amb la millor programació de lleure.

En aquestes colònies cada infant pot inscriure's pel seu compte i l'objectiu principal de ambdues és fomentar la convivència per fer noves amistats.

Les dos modalitats d'estades són les següents:

Descarregueu-vos la proposta que més s'adapti a les vostres necessitats però trieu la que trieu, de ben segur que els vostres fills i filles tindran un Estiu Inoblidable.