Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Més informació | Ok

El campus

El Campus d’Estiu és una iniciativa que neix amb  la màxima il·lusió pensant en donar als nostres fills i filles una alternativa lúdica amb un equip de monitors i monitores especialitzat on la qualitat i el treball pedagògic, així com els hàbits i els valors en què es fonamenten, conformin un programa innovador i coherent.

El Campus Esportiu de Collage, està estructurat amb un centre d’interès únic on l’esport és l'eix vertebrador. Tot un conjunt d'activitats que combinen els esports tradicionals i els alternatius; els esports d'equip i els indiviudals; en un format atractiu i interessant per a l'infant.

Amb tècnics especialitzats en tots els esports, com ara: handbol, futbol, kayac, escalada, vela, ciclisme, bicicleta de muntanya. waterpolo, badminton, natació, ...

Els nostres blocs d'activitats els dividim en: 2 Sortides Setmanals esportives en autocar, Esports Col·lectius i Individuals (tradicionals i alternatius), Tecnificació Esportiva a càrrec dels millors Tècnics Esportius (amb titulació), Aigua, i Web Exclusiva per a les famílies per a poder seguir el dia a dia del Campus.